Raymond van Barneveld doet pijnlijk boekje open over zijn ex-vrouw Silvia

Raymond van Barneveld, wie kent hem niet? De man is een succes in de dart wereld en heeft meerdere titels op zijn naam staan. Samen met zijn vrouwtje Sylvia aan zijn zijde kwam hij heel ver in de sportwereld. Echter ging het in het voorjaar van 2019 uit met zijn vrouw en sloeg hij een 18 jaar jongere vrouw aan de haak Julia Evans… En dat moeten we toegeven, heeft hij goed geregeld. Echter doet hij nu tegen Prive een pijnlijk boekje open over Silvia en dat vinden de fans niet allemaal even netjes…

Hij heeft samen met Silvia wel kinderen. Zo verteld hij dat zijn toenmalige vrouw weinig ondernam, geen baan had en weinig vrienden. ”Ze was niet van de bank af te slaan” verteld hij tegen de weekblad Prive.

Volgens Raymond deed ze maar weinig en samen weg gaan zat er niet meer in volgens haar. Ook dronk ze meer dan haar lief was.

Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *