De waarheid over de gepestte 9 jarige jongen

Nog geen 24 uur geleden was iedereen #Teamquaden, totdat er foto’s van hem opdoken op Twitter die lieten zien dat hij 18 jaar oud zou zijn. Op een website zou hebben gestaan dat hij een acteur is en werden er filmpjes van zijn Instagram gehaald dat hij geld in zijn handen heeft en een scam is… Nu is er research gedaan en komen we met wat opheldering.

  1. Nou schijnt Quaden dus echt 9 jaar oud te zijn en niet 18. Op de pagina van zijn moeder zijn er foto’s te zien dat zij foto’s deelt uit 2010 dat Quaden net geboren is. Het gerucht dat hij 18 jaar is, kwam door zijn Instagram foto dat voor verwarring zorgde. Het scheen om een familielid te gaan die 18 was geworden. Hijzelf is geboren 13 december 2010, valt te zien op de Facebook pagina van zijn moeder.
  2. Van alle foto’s die mensen gebruiken, gebruiken ze de meest ”dark” looking foto’s met een pistooltje in zijn hand, die bewerkt is net als alle andere foto’s die door de moeder voor de grap geupload zijn. Quaden heeft heel veel lieve foto’s, maar de foto’s waar die het meest ”dark” uitzag zijn eruit gepikt door de mensen…
  3. Wat ook een dingetje was; wat moet een gepest kind met zoveel gedoneerd geld? Dat gaat het pesten toch niet kunnen stoppen?Brad Williams heeft de doneeractie gestart met als doel om Quaden naar Disney te sturen, zijn doel was 10.000 euro. Echter was het zo een succes dat het al gauw op liep naar 200.000 euro. Het bedrag van 10.000 euro zal alleen naar Quaden gaan. De rest van het geld gaat naar organisaties dat zich inzet tegen pesten.
  4. Mensen die een screenshot hebben gezien dat hij een acteur is: op de website kan zich iedereen aanmelden en zich nep voordoen als een ander. Zie foto hieronder:

Ook zijn wij een documentaire tegengekomen dat op TV ooit uitgezonden is in 2015 ook hier bewijst het dat hij pas 5 jaar is op het moment van de documentaire. We hopen dat iedereen snel op de hoogte is van dit bericht en dat Quaden geen oplichter is…


Voeg een reactie toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *