Moeder gooit BABY van flat na bevalling

Een net geboren baby uit Turkije is uit een flat gegooid door haar duivelse moeder. Het meisje overleed ter plekke. De navelstreng zat nog aan het kind vast. De politie heeft de 18-jarige moeder uit het Turkse stadje Corum opgepakt. Ze is aangeklaagd voor moord op de baby.

Buurtbewoners zagen hoe de moeder schreeuwend de raam van haar badkamer open deed en vervolgens een vuilniszak van de 5e verdieping naar beneden gooide. Na de knal vloog de baby uit de vuilniszak en kwam ze op straat te liggen. De buurtbewoners zijn erg geschrokken en getraumatiseerd. Een politiewoordvoerder zegt dat de vrouw zich de laatste maanden van haar zwangerschap zich vreemd gedroeg.

Buren reageren aangeslagen op dood van de baby. ,,Ik riep ‘Oh mijn God, oh mijn God”’, zegt Hatice Korkmaz. ,,Waarom heeft de moeder het kind niet simpelweg aan iemand anders gegeven? Waarom niet aan ons?”