Durf jij nog naar Bijlmer te komen na deze beelden?

Het lijkt wel alsof het met de jaren erger wordt de discussie over Zwarte Piet. Het begon ooit allemaal heel klein, maar nu lijkt het alsof het echt twee grote groepen zijn ontstaan. Zelfs internationale artiesten hebben het over en zelfs in de politiek in de EU hebben ze het over. Dat allemaal terwijl het een kindertraditie is en het zo opgelost kan worden. Het gaat zelfs zo ver dat er dreigementen ontstaan.

Zo zijn er gisteren deze beelden uit de Bijlmer verschenen. Deze groep wil dat er geen zwarte pieten liefhebbers meer welkom zijn in de Bijlmer. ”Het moet nu helemaal afgelopen zijn”. Lieve woorden hadden ze in ieder geval niet te zeggen. Ook de situatie in Duindorp gaat niet echt lekker. Het gaat allemaal goed hier in dit kikkerlandje…