Hij ontwaakt na 12 jaar uit de coma en onthult dit angstaanjagende geheim

Martin Pistorius is een 12 jarige jongen vol levenslust. Totdat een mysterieuze ziekte dit jongetje langzaam begint te verlammen en dit op een dag gebeurde. Hij wordt almaar zwakker, kan nog nauwelijks lopen en raakt uiteindelijk helemaal verlamd. Voor de artsen is zijn ziekte een raadsel en de enige verklaring die ze hebben, is een dat het een vorm van meningitis moest zijn.

Zijn ouders zijn de wanhoop nabij, vooral omdat hen gezegd werd dat er voor Martin geen enkele hoop meer bestond. Hij was zo goed als dood, zijn persoonlijkheid en alles wat hem lief was, was op slag verdwenen. Het enige wat hij nog had, was zijn verlamde lichaam. Ze nemen hun zoon mee naar huis en verzorgen hem met veel toewijding. Martins vader staat om de twee uur om zijn zoon om te draaien zodat hij geen doorligwonden zou krijgen. Op een dag wordt hij toch terug naar het ziekenhuis overgebracht… Lees op de volgende pagina verder.