Deze 9 signalen tonen dat je niet genoeg water drinkt

Iedereen drinkt elke dag water, maar je staat er eigenlijk nooit bij stil. Het spreekt van zelf dat als je dorst hebt dat je naar de kraan loopt en een glaasje vult met water en die dan drinkt. Het is eigenlijk hetzelfde als ademhalen, het moet om in leven te blijven. Water is dus eigenlijk een essentieel bron van leven voor elk levend wezen op de planeet.

We hoeven je natuurlijk dan eigenlijk ook niet te vertellen dat water heel veel voordelen heeft voor het lichaam. Het is goed voor de spijsvertering en je voedingswaarde, ideaal dus om de perfecte balans in je lichaam te krijgen. Maar wat veel mensen niet weten is hoeveel glazen water moet je nou per dag drinken?

Meeste artsen hanteren een liter per dag, maar dat verschilt enorm per persoon. Want wanneer merk je nou eigenlijk dat je te weinig water drinkt? Te weinig water zou op lange termijn slecht kunnen zijn voor je organen en voor dehydratie kunnen zorgen.  Wij hebben 9 signalen op een rijtje gezet hoe je merkt dat je te water water drinkt. Lees op de volgende pagina verder…